• Ново
ZXCVBNM Топлинна Преса Machine8 в 1 Разход на Топлинна Прес Машина Термален Сублимационный Трансферния Принтер за Капака/Чаши/Бутилки/своята практика за телефон/Химикалк?

ZXCVBNM Топлинна Преса Machine8 в 1 Разход на Топлинна Прес Машина Термален Сублимационный Трансферния Принтер за Капака/Чаши/Бутилки/своята

BGN 25.12
В магазина

Продукти

● Цифров течнокристален контрол на температурата, задайте необходимото време и температурата в съответствие с изискване (градуса по Фаренхайт и Целзий може да се установи),лесен за работа и ще доведе до професионални резултати;. ▲ Възглавница, покрита с тефлоново покритие ,което помага за предотвратяване на печене кутия., и два бонус тефлон листа два Пъти защитават вашия винил, дрехи по време на работа и са безвредни за тях.Това покритие е на устойчивост на топлина, лесен за почистване и може да се направи печат на по-устойчива.По-дълъг живот на продукта.Долната удебелена силиконови уплътнители и порести уплътнение помагат на тъканите по-плоска и гладка. ● Пълно въртене на 360 градуса въртяща се конструкция; позволява безопасно преместване на нагревателен елемент, намалява вероятността от случаен контакт и защитата на вашите ръце;. ● Лесно да се заменя с други елементи (просто има нужда от крестообразная отвертка).На крака махине разполага с 4 нещастници за подобряване на стабилността и предотвратяване на преобръщане при завъртане на подгряващата плоча в страната;. ● НАПЪЛНО ОТПЕЧАТАНИ : готварска Печка, покрити с машина за пренос на топлина намалява инциденти, наранявания и също така повишава леко и дори пренос на топлина, освен това, подложка силикон и дръжка за регулиране на налягането за осигуряване на регулиране на налягането в малки инкрементах за да задоволят нива на дебелината на почти всякакъв материал.

Подробности

Избор на клиенти