• Ново
753 Магнитен Заваряване Локатор,Магнитен Заваряване на Притежателя на Инструмента Позиционер Легированная Стомана, Заваръчно Оборудване Аксесоари MJB4S,Силна Завар?

753 Магнитен Заваряване Локатор,Магнитен Заваряване на Притежателя на Инструмента Позиционер Легированная Стомана, Заваръчно

BGN 9.59
В магазина

Продукти

Много подходящ за използване в качеството на фиксатор и локатор при заваряване, етикетирането и монтаж на тръбопроводи.Електромагнитен заваряване позиционер помощен заваряване на магнита може бързо и точно да се позиционира на ъгловото пространство.Осигурете висок клас дизайн, удобен опит, спестете време и енергия за бързо позициониране.Малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.Използването на висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни, има дълъг срок на служба.Функция : 1. Много подходящ за използване в качеството на фиксатор и локатор при заваряване, етикетирането и монтаж на тръбопроводи. 2. Електромагнитен заваряване позиционер помощен заваряване на магнита може бързо и точно да се позиционира на ъгловото пространство. 3. Осигурете висок клас дизайн, удобен опит, пестене на време и енергия за бързо позициониране. 4. С малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност 5. Използването на висококачествени материали, устойчиви и трайни, има дълъг срок на служба Спецификация : Вид на продукта : Магнитна заваряване локатор Принцип на работа : Магнитен фиксиран Приложимо Фиксиран ъгъл : ъгъл 45 градуса, 90 градуса, 135 градуса Материал : Легированная стомана Модел : MJB4-S Предпоставка Списък : 1 х Магнитен заваряване локатор.

Подробности

Item Type:
Magnetic Welding Locator
Working Principle:
Magnetic fixed
Applicable Fixed Angle:
45 degrees, 90 degrees, 135 degrees
Material:
Alloy steel
Model:
MJB4-S
Package List:
1 x Magnetic Welding Locator :

Избор на клиенти