• Ново
Инструмент за почистване на лицето с Четка за Почистване на Лицето Електрическа Преносима Четка за Лице за Грижа за Кожата Нежно и дълбоко Почистване (син)

Инструмент за почистване на лицето с Четка за Почистване на Лицето Електрическа Преносима Четка за Лице за Грижа за Кожата

BGN 64.56
В магазина

Продукти

Разполага с 4 различни подвижни щеточными глави, удобна за преобличане щеточной глава.Дълбоко почистване и помага за премахване на прах, масло и други замърсявания, оставяйки кожата свежа.Компактен размер, лек, преносим, подходящ за всички типове кожа.USB зареждане осигурява безпроблемно използване, никога не трябва да се притеснявате за замяна.Product Description Do искате отлична четка за почистване на лицето?Тази електрическа четка за лице с напреднала технология е идеален за осигуряване на функция за почистване.Включени в комплекта 4 различни четки за почистване на лицето се използват за почистване, ексфолиране, масаж.Подходящ за нормална, мазна, суха, чувствителна кожа.Характеристики - Цвят : Син. - Материал : ABS. - Размер : около 15. 5x5. 5x5. 2cm. - Ток на празен ход : 500 ma Ток на натоварване : 750ма - Разполага с 4 различни подвижни щеточными глави, удобна за преобличане щеточной глава. - Дълбоко почистване, помага за премахване на прах, масло и други замърсявания, оставяйки кожата свежа. - USB зареждане осигурява безпроблемно използване, никога не трябва да се притеснявате за замяна. - Компактен размер, лек, преносим, подходящ за всички типове кожа.Пакетът включва 1 x почистващо средство за лице 4 x чистящая четка.

Подробности

Избор на клиенти

Dent Fix DF-DB69 Dead Blow Hammer
  • Ново

Dent Fix DF-DB69 Dead Blow Hammer

BGN 15.18

DFDB69това е уникален ударен с чук, който представлява три инструмент за ремонт на вдлъбнатини без боя (PDR) �