• Ново
Мъжка Чанта за тоалетни принадлежности Dopp Travel Kit Bathroom Bag Waterproof Shaving Shower Cosmetic Organizer (Червен)

Мъжка Чанта за тоалетни принадлежности Dopp Travel Kit Bathroom Bag Waterproof Shaving Shower Cosmetic Organizer (Червен)

BGN 13.58
В магазина

Продукти

Освен това, неговото отлично качество и траен материал осигуряват дълъг експлоатационен живот. √ Тази мъжка чанта за тоалетни принадлежности, достатъчно голяма, за да можете да съхранявате всичките си лични вещи на пътуване.Мека порести уплътнението е добре да защитава вашите тоалетни принадлежности и козметика. 2 вътрешни етажа джоб, 3 вътрешни отворени джоба и 1 вътрешен джоб с цип джоб с цип настанят улични тоалетни принадлежности бръснене аксесоари, дребни козметика, средства за хигиена на тялото и други стоки от първа необходимост.Тази чанта за тоалетни принадлежности са изработени от висококачествени здрави материали.Пътуването стана още по-лесно с този лек и преносим комплект dopp!.Многофункционална чанта - това може да бъде чанта за измиване на тоалетни принадлежности, органайзер за съхранение на пътуване, органайзер за грим, чанта за баня,преносими органайзер за пътуване, домакински пакет за съхранение, чанта за бръснене, определени допп и т.Удобна кожена дръжка за носене дава възможност за лесно транспортиране, а най-високо качество с цип дава възможност за лесно затягане на кредитната и ти разкопчавам ципа. 1 предни джоба с цип и 1 джоб с цип, осигуряват допълнително съхранение.1 предни джоба с цип и 1 джоб с цип, осигуряват допълнително място за съхранение на нещата. √ С множество джобове може да се разделя на свои неща с помощта на различни джобове с ципове.Това ще ви позволи бързо да получите достъп до необходими предмети.Освен това,не е нужно да се притеснявате за това, за да заемат място в багажника заради малкия размер. √ Тази чанта за тоалетни принадлежности, подходящи не само за мъжете, но и за жените.Този пътен комплект dopp има 2 основни отделения с цип и с лесен моющейся подплата, 2 вътрешни етажа джоб, 3 вътрешни отворени джоба и 1 вътрешен джоб с цип за организиране на тоалетни принадлежности, туристическа размер, бритвенных аксесоари, козметика, хигиена на тялото и други стоки от първа необходимост. също така е подходящ за организиране на вашата козметика и грим.Той е лесен за почистване и водоустойчив, лек и издръжлив, перфектна комбинация за пътуване.

Подробности

Избор на клиенти