• Ново
EXCEART 4БР Contact Lens Box Пластмасови Калъфи за Контактни Лещи Contact Lens Container Eye Contact Lens Holder с Пинсети за Пътуване на открито (Смесен цвят)

EXCEART 4БР Contact Lens Box Пластмасови Калъфи за Контактни Лещи Contact Lens Container Eye Contact Lens Holder с Пинсети

BGN 6.39
В магазина

Продукти

Той има прост дизайн, но много практични за използване, ще ви донесе много удобства.Изработен от висококачествена материал за дълго и трайно ползване.Лесен за носене : малък, лек, преносим.Идеален за използване по време на пътуване или отдих.Защитете своите лещи от прах и на прах.Прост дизайн.Идеална за поставяне в чанти, в компютъра и гардероба си, а също и в други места за украса.Описание на Този обект е здрав и практичен калъф за очните лещи.Изработен от висококачествена материал за дълго и трайно ползване.Той има проста конструкция, но е много практичен за употреба.Компактен размер, удобен за носене.идеален за дома, пътуване, ежедневна употреба и т.н. Характеристики - Цвят : Асорти цветове. - Материал : Пластмаса. - Размер : около 6. 50 X4. 30 X2. 50cm/ 2. 55 X1. 69 X0. 98inch. - Изработен от висококачествена материал за дълго и трайно ползване.- Лесен за носене : малък, лек, преносим.Идеален за използване по време на пътуване или активна почивка.- Защитете своите лещи от прах и прах. Прост дизайн.Идеална за поставяне в чанти, в компютъра и гардероба си, а също и в други места за украса.- Той има прост дизайн, но много практични за използване, ще ви донесе много удобства.Пакетът включва 4 x чанти за контактни лещи.

Подробности

Избор на клиенти