• Ново
НЕВЕРОЯТНА СИЛА на Безконтактен с Кухненски смесител с 2 Режима Дръпнете Надолу Спрей, Една Химикалка и Автоматичен Сензор за Движение Кухненска Мивка с Кран с Пръ?

НЕВЕРОЯТНА СИЛА на Безконтактен с Кухненски смесител с 2 Режима Дръпнете Надолу Спрей, Една Химикалка и Автоматичен Сензор

BGN 95.19
В магазина

Продукти

【ФУНКЦИЯ, СЕНЗОР за ДВИЖЕНИЕ】Включване на прекъсвач на крана и активирайте вода движение на китката на ръката.Точно пуснете водата, кран автоматично ще спре водата в продължение на 1 минута, без да активност. 【ФУНКЦИЯ, СЕНЗОР за ДВИЖЕНИЕ】Включване на прекъсвач на крана и активирайте вода движение на китката на ръката.Точно пуснете водата, кран автоматично ще спре водата в продължение на 1 минута, без да активност. 【HANDS-FREE CONTROL С участието на корозия и устойчивост на износване, висококачествен керамичен клапан предотвратява теч на вода и осигурява високо качество на живот. 【ДВУХФУНКЦИОНАЛЬНАЯ РАСПЫЛИТЕЛЬНАЯ корона и разтегателен спрей】Превключване между 2 режима на пръскане с едно натискане на бутон поток за пълнене с вода.С прибиращ спрей пръчка 20-инчов маркуч, мивка, кран Распылительная корона може да се постигне най-далечните ъгли на вашата мивка.Когато това бъде направено, сплетен найлонов маркуч автоматично оттягивается назад и плавно се поставя на място. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Патентован умен блок за управление, водоустойчив и компактен.Бърза връзка : Push – fit desgin опростява инсталацията, не се нуждае от инструменти за сигурност и спестяване на време. 4 Батерии тип АА работят до 1 година на батерията, лесно се инсталират самостоятелно в продължение на 10 минути.Стил : 2 режима на Безконтактен с кухненски смесител-Матирано злато.

Подробности

Избор на клиенти