• Ново
Xotic Tech Пушена Обектив Покрива Най Просвет Маркер Led Светлини Лампа е Съвместима с Freightliner Cascadia 2008-2021,Директен Заместител 3000 До Амбър 6-SMD 5 бр.

Xotic Tech Пушена Обектив Покрива Най Просвет Маркер Led Светлини Лампа е Съвместима с Freightliner Cascadia 2008-2021,Директен

BGN 69.68
В магазина

Продукти

????5 броя чисто нови повдигнатите на покрива габаритных светлини габаритных светлини, специално съвместими с Freightliner Cascadia 2008-2021. ????Съвместим с камион Freightliner Cascadia Semi-Truck all models /trims 2008-up (също така може да бъде преустроен в много други полуремаркета). ????Включва в себе си (5) full led предни просвет на покрива на габаритни светлини, с тъмен пушена обектив, задвижвани от 6 броя супер ярки кехлибар и жълтите led диоди с 6-инчов косичкой за лесна подмяна. ????Точка SAE одобрен за подмяна на част OE # A6602872000 A0684737000 A6602872002 и т.н.????Идеален за ремонт или замяна, за да помогне на дальнобойщикам мине гососмотр и да се избегнат санкции и глоби.Когато усойни кехлибар, габаритни светлини на покрива на колата, не са вашите изисквания.Изберете Xotic Tech full new модернизирани led странични габаритни светлини.Габаритный фенер на покрива-това е ултра ярко осветление, когато отворите, нека всички входящи автомобили знаят, че отивате в тяхната страна.Придайте на вашето пътуване модерен и невероятно led външен вид с повишена сигурността и видимостта през нощта.Оправдайте и ще надмине очакванията ви. * Всеки светлинен възел се захранва от шест сверхярких кехлибар и жълтите led диоди. * Сертификат : CE Одобрен SAE DOT / e Mark. * Идеален за ремонт или замяна, за да помогне на вашия камион да мине държавни проверка и да се избегнат санкции и глоби. * Сигурност : led страничната габаритный фенера ви осигурява силен скок за безопасност в движението и помага за предотвратяване на 98% от нещастните случаи. * Трайност : Професионален дизайн на корпуса с теплоотводом в задната част на лампите гарантира, че светодиодите не прегряване и имат по-дълъг живот. * Водоустойчив : Със защита от обратна полярност и защита от отворена верига, 100% водоустойчив и удароустойчив.

Подробности

Избор на клиенти