• Ново
Портативен Рефрактометър на стойност Брикс, М Тестер метър тесто захар 0~32%

Портативен Рефрактометър на стойност Брикс, М Тестер метър тесто захар 0~32%

BGN 16.79
В магазина

Продукти

7 in Middle Diamter : прибл.Осигурете на точен резултат на теста, броят на измерване на концентрацията на 0~32%. Осигурете на точен резултат на теста, броят на измерване на концентрацията на 0~32%. Този рефрактометър Брикс е професионален тестер захар. Завийте окуляр, за да регулирате ръчно колело така, че на сини и бели линии са ясни. Отворете капака, избършете призмата на чиста кърпа. Професионален измервателен уред за проверка на брикс захар, плодов сок, напитки, бира и т. Поставете капака директно към източника на светлината или светло място, внимавайте за зрително поле през окуляр. С автоматична температурна компенсация, в диапазона от 10 до 30. Водоустойчив дръжка за компресиране, преносима пишеща машина и лек, за да може да работи, ръчно тарировка проста, за да прочетете и окуляр гъвкав.Параметри : Състояние : 100% чисто ново Цвят : както е показано на снимките Материал : алуминий Диапазон на измерване : 0~32% от Обиколката на Температура : 20°Автоматична температурна компенсация : 10~30 Дължина : прибл. С автоматична компенсация на температурата, вариращи от 10 до 30. Професионален измервателен уред за проверка на брикс захар, плодов сок, напитки, бира и т.5 in Weight : Approx. Нанесете няколко капки от теста на течността в призмата на откриване, след това бавно затворете капака, за да се избегне образуването на мехурчета, които ще ви накарат алкохол се разпространяват по цялата повърхност на призмата.3 oz Списък на пакетите : 1 * Рефрактометър(с кутия)1 * Отвертка1 * кърпичка за почистване 1 * 1 пипета * Ръководство за потребителя С помощта на инструкции : 1.Идеален инструмент за осигуряване на качеството на продукта, наблюдение и контрол на концентрацията на захар в храни, плодове, напитки и т.Идеален за измерване на водни разтвори, като например плодов сок, костен супа, сироп, jelly пудинг и др Характеристики : 1.Обхват на измерване от 0 до 32% скалата на Брикс.1 in Maximum Diamter : прибл.Водоустойчив дръжка за захващане, преносима и лесна за експлоатация, ръчно калибриране, лесен за четене, а окуляр гъвкав. Идеалният инструмент за това да се гарантира качеството на продукта, да се контролира и да се контролира концентрацията на захар в храната, плодове, напитки и др.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Color:
As Pictures Shown
Material:
Aluminum
Measuring Range:
0~32%w
Reference Temperature:
20°C
Automatic Temperature Compensation:
10~30
Length:
approx.17cm/6.7in
Middle Diamter:
approx.2.9cm/1.1in
Maximum Diamter:
approx.3.9cm/1.5in
Weight:
Approx.234g/8.3oz
Package list:
 
1 * Refractometer(with A Box) :
1 * Screwdriver :
1 * Cleaning cloth :
1 * Pipette :
1 * User Manual :
Using Instruction:
1. Open the cover plate, use a clean cloth to wipe the prism.  :
2. Take a few drops of testing liquid to the detection prism, then close the cover plate slowly  to avoid producing bubbles which will make the liquor spread all over the prism surface. :
3. Put the cover directly point to the light source or bright place, observe the field of view through the eyepiece. :
4. Turn the eyepiece to adjust the hand wheel to make the blue and white line clear. The scale value of the dividing line is the concentration of the l :

Избор на клиенти