• Ново
Функция тара много точни лабораторни Аналитични везни Практичен LCD дисплей Аналитична Везна за Кухня за измерване(правила САЩ)

Функция тара много точни лабораторни Аналитични везни Практичен LCD дисплей Аналитична Везна за Кухня за измерване(правила

BGN 94.47
В магазина

Продукти

Това аналитични везни, състоящи се от сензори с висока стабилност и однокристального микрокомпютър.С функции пилинг на тегло, самокоррекции, памет, отчитане на показанието на неизправности.Висока точност, максимално тегло на измерване е 500 g с точност 0,01 g, удобно за използване.С предимствата на висока точност на претегляне, бърза и стабилна работа, лекота на работа и пълнотата на функции.Подходяща за промишлеността, селското стопанство, училища, научно - изследователски звена за бързо определяне на качеството и количеството на обекта.Висока точност, максимално тегло на измерване е 500 g с точност 0,01 g, удобно за използване.Това аналитични везни, състоящи се от сензори с висока стабилност и однокристального микрокомпютър.С предимствата на висока точност на претегляне, бърза и стабилна работа, лекота на работа и пълнотата на функции.С функции пилинг на тегло, самокоррекции, памет, отчитане на показанието на неизправности.Подходяща за промишлеността, селското стопанство, училища, научно - изследователски звена за бързо определяне на качеството и количеството на обекта.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Analytical Balance
Material:
Plastic, Steel
Range of Application:
0-500g
Maximum Measure Weight:
500g
Accuracy:
0.01g
Working Temperature:
5-40℃
Power Supply:
External Power Source or DC 9V Battery (Battery Not Included)
Plug Type:
EU Plug 100-240V, US Plug 100-240V (optional)
Package List:
1 x User Manual :
1 x Power Line :
1 x 200g Weight :
1 x Balance (Battery Not Included) :
1 x Tray :
1 Set x Plastic Cover (6pcs) :
1. The quality of the substance shall not exceed the weighing range. :
2. If the weighing is not accurate, use a standard weight to calibrate the balance. :
3. If you need to take the balance weighing, please rotate it in clockwise first. Do not pull it up directly to avoid damaging the sensor. :

Избор на клиенти