• Ново
Чанта с инвалидна количка на борда с торби и Светоотражающей Ленти на Ръчни Инвалидни Колички за Инвалидни Колички Проходилки, Чанти Проходилки Електрически Скут?

Чанта с инвалидна количка на борда с торби и Светоотражающей Ленти на Ръчни Инвалидни Колички за Инвалидни Колички Проходилки,

BGN 9.59
В магазина

Продукти

Две удобни външни джобове осигуряват бърз достъп към ежедневните теми, като напитки и леки закуски, чаши, електрически устройства и др. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】Чанта за инвалидни колички има лесни за използване колани, които са подходящи за повечето превозни мобилни устройства, включително цветарство, електрически ръчни инвалидни колички и много други неща, и са подходящи за инвалидни колички и скутери, отговарящи на вашите различни изисквания.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Чанта за инвалидни колички Материал : mesh fabric Допълнително Цвят : черен, сив, кафяв Подходящ : за инвалидни колички и скутери Размер : прибл.За постигане на най-добри резултати машинно пране със студена вода и дайте мешку да изсъхне на въздуха. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】Чанта за инвалидни колички има лесни за използване колани, които са подходящи за повечето превозни мобилни устройства, включително цветарство, електрически ръчни инвалидни колички и много други неща, и са подходящи за инвалидни колички и скутери, отговарящи на вашите различни изисквания.Характеристика : 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Чанта за инвалидни колички се закрепва с помощта на две лесно регулируеми ремъци, което позволява тя да бъде поставен на всички стандартни инвалидни колички, бариатрические проходилка за инвалидни колички и превозни столове за лесна инсталация на повечето стандартни ръкохватки за инвалидни колички. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】Чанта за инвалидна количка може да се побере в чантата си, за смяна на дрехата или на необходимите медицински принадлежности.издръжлив материал, може да се пере в машина за допълнително удобство.издръжлив материал, може да се пере в машина за допълнително удобство. 44,5 х 40,3 х 0,8 см / 17,5 х 15.

Подробности

Избор на клиенти