• Ново
Титуляр визитка за Маса, Модерна Алуминиева Стойка Притежателя на Дисплея Визитка, Стойка на Дисплея Повод Визитка Името Офис Дъска Метална Стойка визитка (черен)

Титуляр визитка за Маса, Модерна Алуминиева Стойка Притежателя на Дисплея Визитка, Стойка на Дисплея Повод Визитка Името

BGN 7.99
В магазина

Продукти

【Голям капацитет】Всеки тенис на притежателя визитка могат да се настанят около 50-60 карти, с достатъчно място, за да държи всички карти на едно място!направете работно бюро за офиса чисти и спретнати, за да се подобри ефективността на работа в офис. 【Висококачествени материали】Този държач за визитки е изработен от здрава алуминиева сплав, твърди калъпи, антиокислительного, трайни и добре сложенного.Той изглежда професионално и модерно в сравнение със стандартните притежатели на пластмасови карти. 【Класически и стабилен】и тези притежателите на регистрирани карти, за да имат спретнат и семпъл дизайн, подходящ за показване на вашите визитни картички на посетителите, ви правят по-професионален и надежден човек. 【Широкото използване на】на Притежателя визитка обикновено се използва в офиси, магазини, изложбени щандове, конферентни зали, хотели, приемни центрове, болници, магазини, туристически агенции, отдаване под наем, офиси и т.н. 【Ангажимент за обслужване на】Ние доставяме безпроблемна 30-дневна гаранция за това на притежателя визитка, 30-дневна безплатна гаранция за връщане на парите (гаранция/замяна/връщане).

Подробности

Избор на клиенти