• Ново
Deven 2 Wooden Piece Storage Багажника Set, Умен и выветрившаяся завърши с приглушено цвят и метални акценти върху капака и ъглите, като общото тегло на продукта: 26,7 килограм.

Deven 2 Wooden Piece Storage Багажника Set, Умен и выветрившаяся завърши с приглушено цвят и метални акценти върху капака

BGN 149.59
В магазина

Продукти

Шахтите са облицовани с червена, черна и синя боя, която напълно выветрилась. Флип-надолу капака се отваря напълно и остава отворена 5.Изкусната выветренная завърши с приглушено цвят и метални акценти върху капака и ъглите, като общото тегло на продукта : 26,7 килограм. Общото тегло на продукта : 26,7 килограм. Подвижен покрив : Да 2. Просторен дървен багажника с куполна капак и 2 метални кольцевыми дръжки 3.Флип-надолу куполообразная капачка с щракване се отваря. Дръжки : Да 5.В комплекта са включени големи и малки сандъци, които идват вложени. Дръжки : Да ФУНКЦИИ 1.Изисква сглобяване за възрастни : Не, Местоположение : Край на багажника легла.Интериорът сандъци изпълнена в черен цвят.ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД Е 1. Комплектът включва 2 багажника 2. Производителят дава гаранция 1 година ТЕГЛО И РАЗМЕРИ 1. Монтаж не се изисква Набор от дървени кутии за съхранение от 2 части-това е очарователен комплект кутии за съхранение в морски стил с метални капаци във формата на котва. Проблем : Да 7.

Подробности

Избор на клиенти