• Ново
Цветното тиксо,0,5 инча x 11 Ярда,12 Цвята Художници Лента за Декоративно и Приложно Изкуство, Декоративна Хартиена Лента за Деца, Учители, Училищен Клас и Художници Ма?

Цветното тиксо,0,5 инча x 11 Ярда,12 Цвята Художници Лента за Декоративно и Приложно Изкуство, Декоративна Хартиена Лента

BGN 4.79
В магазина

Продукти

Пакетът включва : 12 x маскировочных ленти, всяка с дължина 10,93 ярд и дебелина 0.5 инча, в 12 ярки цвята.Easy Peel and Stick - Нашите цветни хартиени маслени картини на лентата е лесно да се почистват и е добре да се придържат към различни повърхности.Той също така се премахват, без да оставя следи и могат лесно да бъдат разгледани повторно, така че той е идеален за проекти направи си САМ, дизайн и изкуства, подобряване на практическите им умения и помощ за интелектуално развитие.Цветното тиксо FKEYTO, забавна и интересна цветна залепваща лента, която добавя цвят в живота и да украсява вашата пъстра живот!.Защо трябва да изберете Цветен малярную лента FKEYTO?. ·Красиво и практично. ·отличен материал, направен от крепированной хартия. ·Бърза паста. ·Лесно да се скъса. ·На разположение за запис. ·Никакви следи. ·Сигурно, няма мирис, не избледнява.Широкото прилагане на е добър избор за изработване. ·Живопис. ·Маркиране на служебни бележки. ·Пръски боя. ·Депилация на кожата на кола маска. ·Очертаване на стените. ·Украса на дома. ·Направи си сам ръчно изработени.

Подробности

Избор на клиенти