• Ново
Okuyonic Сгъваема Поставка За Лаптоп, Удобна Поставка За вашия Лаптоп 7 Кутия Поставка За Лаптоп Алуминиева Сплав за Всички Лаптопи, Таблети

Okuyonic Сгъваема Поставка За Лаптоп, Удобна Поставка За вашия Лаптоп 7 Кутия Поставка За Лаптоп Алуминиева Сплав за

BGN 16.95
В магазина

Продукти

Приема сгъваем дизайн, малък и портативен, лек и предпазва вашия шиен отдел на гръбначния стълб и улеснява работата.В стойка за лаптоп се използва алуминиева сплав с висока твърдост, здрав и издръжлив, устойчив на абразия.Този подвижен група подходящ за дома, офиса, на открито, туризъм, училища, хотели и други места.С добра функция на разсейване на топлината, и може да се използва за поставяне на преносими компютри и таблети непрекъснато.С 7-степенна скоростна кутия, той може да бъде облечен по желание, и адаптирани, за удобно работно ъгъл и височина в зависимост от нуждите.Функция : 1. В стойка за лаптоп се използва алуминиева сплав с висока твърдост, здрав и издръжлив, устойчив на абразия.2. С 7-степенна скоростна кутия, можете да го затегнете по желание, и се коригира до удобен работейки ъгъл и височина според нуждите ви.3. Приема сгъваем дизайн, малък и портативен, лек и предпазва вашия шиен отдел на гръбначния стълб и улеснява работата.4. С добра функция на разсейване на топлината, и може да се използва за поставяне на преносими компютри и таблети непрекъснато.5. Този подвижен група подходящ за дома, офиса, на открито, туризъм, училища, хотели и други места.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Поставка за преносим компютър Материал : алуминий сплаввес : прибл. 292 г / 10,3 унция.Размер : прибл. 255x45x20 мм / 10.0x1.8x0.8in (в сгънат вид) на Помещение списък : 1 х поставка за лаптоп Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Laptop Stand
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx. 292g / 10.3oz
Size:
Approx. 255x45x20mm / 10.0x1.8x0.8in (Folded)
Package List:
1 x Laptop Stand :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на клиенти